Wekker confusie

Het is vrijdagavond als Sylvia en ik onze oren voldaan op onze kussens leggen. We kijken terug op een mooie start van het retraite weekend.

“Ik zet de wekker om kwart voor zeven. Kun je daar mee leven?” vraag ik Sylvia.

Als de wekker is ingesteld, wensen we elkaar een goede nacht en al snel vertoeven we in dromenland.

Zzzz Zzzz Zzzz

De volgende ochtend, vanachter mijn gesloten ogen begin ik langzaam te beseffen dat de wekker gaat.


Tien seconden later gaat de wekker nog steeds.

Zou ze de wekker niet horen, vraag ik me af.


Zou ze echt zo lang nodig hebben om wakker te worden? Ze ligt nog steeds stil!

Ik wil eigenlijk nog wel even soezen voordat ik opsta en probeer me dus niet door het geluid te laten beïnvloeden.

Ah, ze gaat zitten. Dan zal ze ‘m zo wel uitzetten, denk ik gerustgesteld.
Eigenlijk best een lekker deuntje. Ik kan me wel voorstellen dat ze daar wakker mee wil worden. Het is net of er een vogelgeluidje in zit.

Huh? Ze gaat weer liggen!

Mmmh, het duurt wel heel lang voordat ze de wekker uit zet. Best raar.

Dan draait Sylvia zich naar mij toe: “Mariëtte, fluistert ze, wanneer zet je de wekker uit?”

Huh? “Oh nee, het is mijn wekker!” roep ik verschrikt.

Wat moest beginnen als een stilte ochtend, werd een hilarische symfonie van wekker confusie! En midden in onze slaperige chaos, barstten we in lachen uit. Zelfs de vogels buiten zouden er jaloers op zijn.

Tja, het is even wennen aan de deuntjes van mijn nieuwe GSM.

Wie is Mariëtte?

Als een ervaren combinatie van business coach en virtual assistant, geloof ik sterk in de kracht van samenwerking. Mijn passie voor dienstbaarheid stelt me in staat om jou te ondersteunen op zowel praktische als strategische niveaus.

Met meer dan 33 jaar ervaring in office management en een decennium als ondernemer, breng ik een unieke combinatie van creativiteit, veelzijdigheid en pure toewijding aan elke samenwerking. Mijn aanpak is persoonlijk, optimistisch en gericht op (online) groei.

Ik help jou bij het optimaliseren van je dagelijkse activiteiten, het schrijven van teksten en het ontwikkelen van strategieën om jouw praktijk te laten groeien. Van praktische ondersteuning tot het bieden van sparring en strategische begeleiding, ik ben er om jou te helpen meer succesvol te zijn.

Met mij samenwerken betekent tijd en geld besparen, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk voor je is. Samen streven we naar groei, efficiëntie en gedeelde successen.

Buiten mijn werk geniet ik van het samenzijn met mijn lief Rob, deel ik mijn liefde voor mijn katten, lees ik graag een boek, verdwaal ik graag in mijn geliefde stad Luik, vul ik avonden met outdoor cooking & living, verheug ik me op het delen van heerlijke maaltijden en inspirerende gesprekken met familie, vrienden en collega’s.

Updates ontvangen?

Laten we samen bouwen aan jouw succes en groei. Schrijf je vandaag nog in op de nieuwsbrief of neem contact met me op!

Ben je enthousiast over deze co-inspiratie, deel ‘m dan graag met anderen.

Foto credits zijn voor Viktor Talashuk op Unsplash

.