Nieuw & eigentijds

ALLE KANTEN OP MET LIERSE KANT

Hét boek voor de kantliefhebber

Een samenwerking van
Mariëtte van Wijlick - Katrien Roosen - Linda van Camp

PASSIE VOOR DE DELICATE KUNST VAN LIERSE KANT

Laat je meenemen op een betoverende reis door de geschiedenis en technieken van dit ambacht. ‘Alle kanten op met Lierse Kant’ biedt niet alleen kennis, inzichten en historische context, maar ook prachtige foto’s, illustraties en gedetailleerde handleidingen.

UITNODIGING VOOR SCHOONHEID

Integreer de traditionele schoonheid van Lierse kant in je eigen projecten. Of je nu een ervaren borduurster bent, een museum beheert, of een handwerkzaak runt, dit boek is een bron van inspiratie en kennis. Met stap-voor-stap instructies en eigentijdse foto’s, blaast ‘Alle kanten op met Lierse Kant’ de eeuwenoude technieken nieuw leven in.

Bestel nu jouw exemplaar met korting

Wacht niet langer! Bestel nu jouw exemplaar van ‘Alle kanten op met Lierse Kant’ en profiteer van de speciale introductiekorting van 10% tot (datum). Ontvang jouw boek binnen enkele dagen in huis. Klik op de onderstaande button en voeg dit culturele juweel toe aan je collectie!

Over Mariëtte

Geboren en opgegroeid in een familie vol creativiteit, ontwaakte mijn passie voor verfijnd handwerk. Na verschillende borduurcursussen en een onvergetelijke Haute Couture Borduren opleiding bij Saskia ter Welle, ontvouwde zich een kleurrijk pad. Mijn hart werd veroverd door de pracht van Lierse kant, een schat die wachtte om herontdekt te worden.

De beurs van vakmanschap opende de deuren naar een diepgaande verkenning, en ik zette mijn reis voort, samen met Katrien en Linda. Ik draag er graag aan bij om het ambacht van Lierse kant levend te houden en het te verbinden met de moderne tijd. Ik ontwerp kinderkleedjes met verhalen, als een eerbetoon aan de traditie van doopkleedjes. Daarbij gebruik ik de technieken van o.a. Lierse kant en Haute Couture Borduren, ofwel Broderie d’Art. Met elke steek, elke creatie, wil ik andere harten raken en inspireren om de magie van vakmanschap te omarmen. 

Mijn reis is een uitnodiging aan jou, om samen kleur, textuur en liefde te laten floreren in de wereld van de ambachtelijke kunst. Laten we samen nieuwe horizonten verkennen en een wereld vol verwondering en schoonheid creëren.

Grote dankbaarheid gaat uit naar de steun van de Vlaamse overheid bij het tot stand brengen van dit boek.