Koninklijk klusteam

In een land hier niet zo ver vandaan, vijf kilometer om precies te zijn, leeft de dappere en stoere kluskoning Rob, wiens enige wapen niet alleen een houtbijl is, maar ook een krachtige boor. Aan zijn zijde staat zijn geliefde Mariëtte, die bekend staat als zijn betoverende prinses.

Op een dag, toen de zon hoog aan de hemel stond en de klussen opgestapeld waren als torens van onafgewerkte taken, stond het koninklijk klusteam voor een uitdaging: een gaatje boren in een van de muren van haar kasteel. De kluskoning, vastberaden als een ridder in glanzend harnas, nam zijn boor als een dapper zwaardvechter, terwijl de betoverende prinses klaar stond met haar magische stofzuigerslang, gereed om elk spoortje van gruis op te vangen.

Maar, zoals het vaak gaat in dit soort sprookjes, kruiste een komisch obstakel hun pad. Toen de kluskoning zijn boor wilde laten zingen als een heldhaftig troubadour, vergat de betoverende prinses één belangrijk detail: het activeren van haar magische stofzuiger.

Daar stonden ze, de kluskoning met vastberaden blik naar het enige puntje op de muur, en zijn betoverende prinses vlak naast hem, met de stofzuigerslang aan het puntje op de muur, wegdromend en trots op haar knappe held. Geduldig wachtte hij op het zoemende geluid van de stofzuiger en zij op het gezang van de boor. En toen, uit het niets, brak de betovering van de prinses. In een oogwenk wekte ze de stofzuiger tot leven. Ze keek haar held aan, trok haar wenkbrauwen omhoog en glimlachte terwijl ze onschuldig haar schouders optrok.

Met de gedachte ‘nou doen we het alweer’ barstten ze in lachen uit, klaar voor deze en volgende klussen.

Dit koninklijk klusteam blijft ondanks situaties en lachbuien als deze, een onverslaanbaar duo – klaar om de uitdagingen van het klusleven aan te gaan, zelfs wanneer ze verdwaald raken in een doolhof van montage van IKEA-meubels.

Wie is Mariëtte?

Als een ervaren combinatie van business coach en virtual assistant, geloof ik sterk in de kracht van samenwerking. Mijn passie voor dienstbaarheid stelt me in staat om jou te ondersteunen op zowel praktische als strategische niveaus.

Met meer dan 33 jaar ervaring in office management en een decennium als ondernemer, breng ik een unieke combinatie van creativiteit, veelzijdigheid en pure toewijding aan elke samenwerking. Mijn aanpak is persoonlijk, optimistisch en gericht op (online) groei.

Ik help jou bij het optimaliseren van je dagelijkse activiteiten, het schrijven van teksten en het ontwikkelen van strategieën om jouw praktijk te laten groeien. Van praktische ondersteuning tot het bieden van sparring en strategische begeleiding, ik ben er om jou te helpen meer succesvol te zijn.

Met mij samenwerken betekent tijd en geld besparen, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk voor je is. Samen streven we naar groei, efficiëntie en gedeelde successen.

Buiten mijn werk geniet ik van het samenzijn met mijn lief Rob, deel ik mijn liefde voor mijn katten, lees ik graag een boek, verdwaal ik graag in mijn geliefde stad Luik, vul ik avonden met outdoor cooking & living, verheug ik me op het delen van heerlijke maaltijden en inspirerende gesprekken met familie, vrienden en collega’s.

Updates ontvangen?

Laten we samen bouwen aan jouw succes en groei. Schrijf je vandaag nog in op de nieuwsbrief of neem contact met me op!

Ben je enthousiast over deze co-inspiratie, deel ‘m dan graag met anderen.

Foto credits zijn voor mezelf.