De ontdekkingsreis van de sokken

Daar lagen ze dan , de sokken, drijvend als dappere ontdekkingsreizigers in een zee van onbekendheid – of nou ja, eigenlijk gewoon in het toilet. Hun avontuur begon vol goede moed, totdat de schrik van het besef toesloeg. “Wacht eens even… dit is niet de wasmand!

Maar zoals het lot al had bepaald, was het te laat. De sokken hadden al een duik genomen in de wereld van ‘oh-nee-dit-was-geen-goed-idee’, en er was geen weg meer terug.

Met een mengeling van verbazing en lichte wanhoop keek mijn lief mij aan en viste zijn verzopen sokken uit het toilet, terwijl hij zich afvroeg hoe hij dit in hemelsnaam had kunnen doen.

Met de sokken in zijn hand en een ongemakkelijke lach op zijn gezicht, beseften we allebei dat sommige momenten van hilarische mislukking heerlijk onvergetelijk zijn.

Wie is Mariëtte?

Als een ervaren combinatie van business coach en virtual assistant, geloof ik sterk in de kracht van samenwerking. Mijn passie voor dienstbaarheid stelt me in staat om jou te ondersteunen op zowel praktische als strategische niveaus.

Met meer dan 33 jaar ervaring in office management en een decennium als ondernemer, breng ik een unieke combinatie van creativiteit, veelzijdigheid en pure toewijding aan elke samenwerking. Mijn aanpak is persoonlijk, optimistisch en gericht op (online) groei.

Ik help jou bij het optimaliseren van je dagelijkse activiteiten, het schrijven van teksten en het ontwikkelen van strategieën om jouw praktijk te laten groeien. Van praktische ondersteuning tot het bieden van sparring en strategische begeleiding, ik ben er om jou te helpen meer succesvol te zijn.

Met mij samenwerken betekent tijd en geld besparen, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk voor je is. Samen streven we naar groei, efficiëntie en gedeelde successen.

Buiten mijn werk geniet ik van het samenzijn met mijn lief Rob, deel ik mijn liefde voor mijn katten, lees ik graag een boek, verdwaal ik graag in mijn geliefde stad Luik, vul ik avonden met outdoor cooking & living, verheug ik me op het delen van heerlijke maaltijden en inspirerende gesprekken met familie, vrienden en collega’s.

Updates ontvangen?

Laten we samen bouwen aan jouw succes en groei. Schrijf je vandaag nog in op de nieuwsbrief of neem contact met me op!

Ben je enthousiast over deze co-inspiratie, deel ‘m dan graag met anderen.

Foto credits zijn voor No Revisions op Unsplash