Life is beautiful

Life is good

Levensgenieter

Hoe lang is het geleden dat je echt tijd met je familie of vrienden hebt doorbracht?

Nog niet zo lang geleden, of blijft het bij leuke plannen?

 

Het Outdoor Weekend is dan precies wat je nodig hebt.

Stel je voor

Een weekend met jouw familie of vrienden op een pure en idyllische plek in de natuur.

Weg van de drukte, kom je terecht in de rust en eenvoud van de natuur. We koken en eten onder de open hemel waar het knapperende vuur en de geur van lekkernijen de zintuigen prikkelen. Dit is nog maar het begin.

Neem een skinnie dip in het verfrissende water, omringd door de schoonheid van het buitenleven.

Voel je uitgedaagd om een nacht onder de sterrenhemel te slapen. Of kies voor een slaapplek binnen.

Laat jullie harten verwarmen en de geest voeden door het kampvuur. En als kers op de taart word je meegenomen op een opwindende 4×4 road trip, waarbij je de grenzen van avontuur verkent. 

Dit heet genieten met een grote G.

Een weekend vertragen en weg stappen van de rush, de sleur en de digitale wereld.  Een weekend aandacht voor jezelf en de mensen die belangrijk voor je zijn

Waarom dit weekend voor jullie bestemd is

Omdat jullie het waard zijn om even uit de rush te stappen en deel uit te maken van een ervaring die de ziel voedt. Het Outdoor Weekend zal jullie verfrissen, opladen en een nieuw perspectief bieden. Jullie gaan naar huis met meer dan alleen herinneringen – jullie komen thuis met hernieuwde energie, een gevoel van een diepere verbondenheid en een glimlach die maar moeilijk van het gezicht te vegen is.

Dus, durvers en genieters, zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan? Stuur ons vandaag nog een bericht of bel ons. Dan kunnen we elkaar alvast een beetje leren kennen. 

Geef jezelf en je geliefden een cadeau van avontuur, rust en waardevolle herinneringen.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-10-21 om 17.49.51_0bc56bd2

1. Ontsnappen aan de rat race

2. Outdoor cooking

3. Persoonlijke aandacht

4. Avontuurlijke 4x4 roadtrip

5. Good vibes, great food & happy hearts

Natuurlijk avontuurlijk genieten door anderen

Een fantastische ervaring en vele mooie herinneringen rijker na een oudoorweekend dat volledig verzorgd was door Mariëtte van Wijlick en Rob. Wat een feest! 🥳
Anita Nauta
Auteur van feel good romans
Een super geslaagd outdoor weekend samen met Anita Nauta en Quinten Pintelon, genieten van het buitenleven, van de lekkere maaltijden bereid op diverse vuurbronnen en de prachtige omgeving verkennen met een 4x4.
Tom Pintelon
In de natuur is geen wifi, wel een betere verbinding

Over Mariëtte & Rob

Vanaf het moment dat onze paden zich kruisten, smolten onze verlangens, passies en liefde voor het buitenleven samen. Onze liefde voor elkaar is zo groot dat we die graag delen met jou. Bij elkaar vinden we rust, plezier, overgave, creativiteit, moeiteloosheid, genegenheid, uitdagende momenten en levendige actie.

Als we samen zijn, omarmen we het buitenleven en de culinaire avonturen. Het knisperend kampvuur en andere vuurbronnen zijn ons fornuis waar we heerlijke maaltijden bereiden. We beleven vreugde aan 4×4 rijden op ongerepte, uitgestippelde routes, paden en terreinen. We vullen de lucht met zingen en dansen terwijl we het leven vieren, beseffend dat het te kort is om onszelf en anderen de levensvreugde te ontzeggen.

We raken verwonderd door de kracht van eenvoud en realiseren ons hoe betrekkelijk problemen kunnen zijn. De vreugde van het delen overstijgt de grenzen van onze band en reikt naar anderen. 

Wat je kunt verwachten

Zaterdag

Ochtend: ontvangst om 10.00 uur

Rondleiden, settelen en voorbereiden van de lunch

Middag: Masterclass hout klieven door meester kliever Rob, en een aandenken maken in lijn met het weekend. Ondertussen wordt een lekkernij bereid in de Dutch Oven. Nadien lekker genieten en (gezamenlijk) voorbereiden en genieten van het diner.

Avond: wandeling en kampvuur

Zondag

Ochtend: ontbijt en vertrek avontuurlijke 4×4 rit door het Nederlands Limburgse landschap

Lunch op authentieke locatie

Middag: vervolg avontuurlijke 4×4 rit door het Limburgse landschap. Nadien lekker landen en (gezamenlijk) voorbereiden en genieten van een licht diner.

Avond: afronden om 19.00 uur

Je wilt graag iemand verrassen

Je hebt iets te vieren

Onderlinge banden versterken

Nieuwe start na een moeilijke periode

Het jaarlijks familie- of vriendschapsweekend

Wij verwelkomen jullie graag in dit volledig verzorgd outdoor weekend, zodat jullie samen onvergetelijke herinneringen kunnen creëren, banden kunnen versterken en de natuur op een unieke manier kunnen ontdekken. Een weekend vol avontuur en ontspanning. Laat jullie in de watten leggen, terwijl jullie genieten van quality time met de mensen die belangrijk voor je zijn.

Praktisch

Data en tijd

17 & 18 augustus 2024
19 & 20 oktober 2024
14 & 15 december 2024

Van zaterdagochtend 10.00 uur tot zondagavond 19.00 uur

Plannen in 2025? Neem contact op.

Deelnemers
Om van jullie weekend een exclusief volledig verzorgd verblijf te maken, kunnen we maximaal 4 personen ontvangen. 

Dit arrangement is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar.

Wij houden rekening met vegetariërs.

Locatie
Wij verwelkomen jullie graag op een idyllische en pure plek midden in de natuur in het Belgisch Limburgse Rekem.

Rekem ligt aan de voet van Nationaal Park de Hoge Kempen, op 10 km. van hartje Maastricht en 18 km. van Maastricht-Aachen Airport.

Prijs
€ 495,- per persoon exclusief btw

Stuur een bericht of een mail om ons te laten weten dat je geïnteresseerd bent. Dan nemen wij contact met je op om kennis te maken. 

Contact informatie

Bel ons op +32 498 44 82 68 of mail ons op info@cocreatiemetmariette.be