Mariëtte & Rob's Outdoor Avonturen

Bij ons draait alles om genieten van het leven, ontspanning, plezier en welzijn. 

Wij nodigen je uit om samen met ons het buitenleven en de prachtige natuur van Belgisch en Nederlands Limburg te ontdekken, en te ervaren wat het betekent om back to basic te gaan, maar wel met comfort en oog voor detail en kwaliteit.

Kies jouw avontuur

Volledig Verzorgd Outdoor Weekend

Hart & Hout Outdoor dag

Vuur & Vlam Verwennerij

Waar ons hart 

voor klopt

Wij laten jou (her)ontdekken wat het betekent om meer te leven vanuit ontspanning, genieten en verbinding met de natuur en het hart. We geloven dat eenvoudige, pure momenten in de natuur diepgaand bijdragen aan het welzijn, rust en geluk van ieder individu.

Onvergetelijke ervaringen, dat is wat wij jou bieden om uit de dagelijkse hectiek te stappen en ruimte te creëren om te ontspannen, te verbinden en te genieten. Met onze unieke outdoor cooking & living, outdoor activiteiten en warme, gemeenschappelijke momenten creëren we een omgeving waarin je kunt (her)ontdekken wat écht belangrijk is: relaties, rust en innerlijk welzijn.

Of je nu komt voor een inspirerend uitje, een volledig verzorgd weekend, een teambuilding met collega’s, een avontuur met vrienden, of gewoon om nieuwe mensen te ontmoeten, bij ons vind je altijd iets speciaals.

Waarom mensen voor ons kiezen

Originele en onvergetelijke ervaringen

Laat je verrassen door gevarieerde activiteiten die garant staan voor bijzondere herinneringen. Of je nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, onze Hart & Hout Outdoor Dag biedt het allemaal. Een ervaring waar je nog lang over zult napraten en die je keer op keer wilt beleven!

Gezellige en goed verzorgde activiteiten

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en omarm een dag vol gezelligheid en avontuur. Geniet van ontspannen buitenactiviteiten, heerlijke maaltijden bereid op open vuur, en een warme, gastvrije sfeer. Van het ontdekken van de natuur tot hout klieven, elk moment bij ons is een kans om te ontspannen en te genieten. Ervaar het zelf en creëer onvergetelijke herinneringen met gelijkgestemden!

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij ons draait alles om een heerlijk ontspannen en gezellige dagen vol leuke activiteiten, verrassend verzorgde maaltijden en memorabele momenten. Of je nu geniet van het buiten zijn, het avontuur van hout klieven , of de gezelligheid rond het knisperende kampvuur, elk detail is met zorg samengesteld voor een onvergetelijke ervaring. Kom en ervaar zelf onze passie voor outdoor leven!

Wat onze gasten ervaren

Het was een super outdoor event!!! Met een warm, hartelijk en gastvrij stel, op een mooie plek in het bos, genietend van het buitenleven. De tijd vloog voorbij!! En dan hebben we het nog niet gehad over die heerlijke en exclusieve gerechtjes, die ook nog eens een lust voor het oog waren!
Het was super leuk om aan de foto sessie deel te nemen. Heerlijk om outdoor te zijn in een avontuurlijke setting. Rob en jij als sterrenkoks! Wat heb ik genoten van alle exclusieve gerechtjes!! Een absolute aanrader voor iedereen die een weekend outdoor wil beleven. Want het is zoveel rijker dan outdoor alleen!

info@cocreatiemetmariette.be

+32 498 44 82 68

Lanaken, België

BTW nr. BE 0730 881 538

Inschrijving Outdoor Nieuwsbrief

Bezig met verzenden

Bedankt! Zo tof dat je je hebt ingeschreven. Je bent nu officieel onderdeel van onze outdoor avonturen.