Het Essentie Kompas

Voor een authentieke en solide basis van jouw onderneming

Jouw reis naar een succesvolle onderneming mee vormgeven op een manier die bij jou past, dat is wat ik het liefste doe.

En jij als hsp coach of therapeut bent vastberaden om jouw praktijk te starten en te laten groeien. Ik begrijp dat en sta klaar om je te begeleiden.

Ondernemen is een avontuur, en net als bij elke reis, zijn er ups en downs. Maar met het Essentie Kompas ontdek je een duidelijke basis die leidt naar jouw gewenste resultaten.

Dit is geen magische formule, maar een bewezen manier die je helpt om met meer gemak en overzicht stappen te zetten.

Wat houdt het Essentie Kompas in

Samen maken we een reis van 4 weken. Ik neem je mee aan de hand om helderheid te scheppen en eenvoud te creëren en jouw solide basis te onthullen. We gaan jouw persoonlijke drijfveren aanspreken.

Het Essentie Kompas is de blauwdruk van

  • jouw verlangen
  • je persoonlijk waarden
  • je missie
  • je visie
  • en je doelgroep

Wat levert het jou op

Met het Essentie Kompas maak in één maand tijd vanuit je diepere verlangen, je persoonlijke waarden, je missie, je visie en je doelgroep helder.

Maar wat betekent dit concreet voor jou als coach of therapeut?

  • Authenticiteit: Ontdek je pure zelf en gebruik dit om diepere connecties met cliënten te leggen en een overtuigender professioneel imago te creëren.

  • Meer Focus: Verhoog je focus en richt je energie op wat echt belangrijk is. Dat leidt tot effectiever en efficiënter werken.

  • Rust, Ruimte, Tijd en Geld: Vind innerlijke rust, creëer ruimte voor groei, win meer tijd voor cliënten en persoonlijke ontwikkeling, en verbeter je financiële situatie.

  • Content voor je doelgroep: Creëer content die nauw aansluit bij de behoeften van je klanten en bereik hen effectiever.

  • Meer Flow: Ervaar regelmatig de magie van ‘flow’ in je werk, waardoor je moeiteloos en met plezier werkt en een positieve impact hebt op je klanten.

Het Essentie Kompas in Actie

Week 1, je gaat werken aan je verlangen, je persoonlijke waarden en je missie en visie.

Week 2, je gaat je doelgroep verhelderen en er is een online meeting om af te stemmen.

Week 3, alle informatie ga je verfijnen zodat je een stevige basis gaat voelen.

Week 4, je gaat aan de slag met het creëren van content met behulp van ChatGPT en komen we online samen voor vragen en feedback.

 

En natuurlijk sluiten we feestelijk af!

Exclusief Aanbod voor Avonturiers

Als deelnemer aan de eerste groep van het Essentie Kompas bied ik jou dit programma aan voor €375,- (BTW-vrij).

Het aanbod is geldig tot zaterdag 21 oktober 2023.

Dit is oprecht een unieke kans, want bij de volgende aanbieding zal de prijs stijgen.

Laten we samen bouwen aan jouw succes

Co-creatie met Mariëtte is meer dan alleen een programma. Mijn hart gaat stromen als ik jou met inspiratie en motivatie kan begeleiden op jouw pad van ondernemerschap. Met mijn tien jaar ervaring als ondernemer, maar ook als dochter uit een ondernemersgezin heb ik me weten te ontwikkelen tot persoonlijk coach. Mijn creativiteit, eenvoud, vreugde, hoogsensitiviteit en puurheid zijn mijn krachtige tools om tot jouw kern te komen en je te inspireren en motiveren.

Neem de Eerste Stap naar de onderneming van jouw dromen

Ik moedig je aan om de eerste stap te zetten op jouw reis naar succes. Ontdek hoe het Essentie Kompas je kan helpen om jouw onderneming te laten groeien, je innerlijke drijfveren te onthullen en tegelijkertijd ruimte en tijd te creëren.

Ben je klaar om je eigen ondernemersavontuur aan te gaan? [Schrijf je nu in](link-naar-inschrijfpagina) en zet de eerste stap op jouw pad naar succesvol ondernemen met het Essentie Kompas.

Ik kijk er enorm naar uit om met jou samen te werken.