Website foto's (1)

Jouw droom

Jij hebt er vast al van gedroomd om een bloeiende praktijk, vol met betekenisvolle connecties en een inkomen waar je echt van kunt genieten.

Wel, droom niet langer, want de Eigen-wijze Business Club is hier om je te ondersteunen op jouw reis naar succes!

Veel coaches en therapeuten lopen tegen een aantal van deze uitdagingen aan. Herken je jezelf hierin?

Tijd tekort en Zelfzorg: Als drukke coach of therapeut vergeet je misschien soms voor jezelf te zorgen. Je eigen welzijn kan eronder lijden terwijl je je richt op het helpen van anderen.

Overweldiging en Richtingloosheid: Het wereldje van ondernemen kan verwarrend en overweldigend zijn. Welke stappen moet je nemen? Hoe breng je structuur aan? Hoe maak je een duidelijk actieplan? Deze vragen kunnen je ’s nachts wakker houden.

Isolatie en Eenzaamheid: Ondernemen kan soms een eenzame weg lijken, vooral als hoogsensitieve ondernemer. Je hebt misschien het gevoel dat niemand echt begrijpt wat je doormaakt, en dat gebrek aan connectie kan je groei belemmeren.

Tekortschietende Zichtbaarheid: Je hebt waarschijnlijk een geweldige boodschap en waardevolle diensten, maar hoe bereik je de juiste mensen? Het opbouwen van een online aanwezigheid kan een hele uitdaging zijn, vooral als je niet weet waar te beginnen.

Financiële Struggles: Je wilt je passie volgen en anderen helpen, maar je hebt ook een stabiel inkomen nodig. Het balanceren van je financiën als ondernemer kan een stressvolle onderneming zijn.

Gebrek aan Zelfvertrouwen: Twijfel je soms aan je eigen capaciteiten en waarde? Dit gebrek aan zelfvertrouwen kan je ervan weerhouden om stappen te zetten en je praktijk te laten groeien.

Gelukkig is er een oplossing die speciaal ontworpen is om deze uitdagingen aan te pakken.

De Eigen-wijze Business Club!

De online ruimte is speciaal ontworpen voor hoogsensitieve vrouwelijke ondernemers zoals jij. We komen samen tijdens de nieuwe maan om jouw energie en intenties op één lijn te brengen met jouw gewenste resultaten. Geen gedoe, geen overweldiging, alleen pure focus en empowerment.

In de Eigen-wijze Business Club draait alles om JOU. We duiken in de wereld van ondernemen, financiën, social media, netwerken en nog zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken. En het beste van alles? Je doet het niet alleen. De gelijkgestemde zielen staan achter je, om te luisteren, te inspireren en je accountable te houden.

Ik begrijp dat je als ondernemer soms het gevoel hebt dat je tegen een muur loopt. Daarom duiken we ook in persoonlijke ontwikkeling en zelfzorg. Want een succesvolle onderneming bouwen gaat hand in hand met het cultiveren van je innerlijke kracht.

Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de Eigen-wijze Business Club en maak van elke nieuwe maan een kans om te groeien, te leren en te bloeien. Samen gaan we stappen zetten richting meer klanten, een hoger inkomen en de levensstijl waar je van droomt.

Laten we dit avontuur samen beginnen. Jouw succes wacht op je, en ik sta klaar om je te verwelkomen in de warme en ondersteunende Eigen-wijze Business Club.

Schrijf je vandaag nog in en profiteer van de kennis en ervaring van gelijkgestemden!

Als je je nu inschrijft voor de Eigen-wijze Business Club, dan ontvang je automatisch de eerstvolgende uitnodiging. Kies je voor 3 of meer maanden, dan kun je je deelname als volgt verspreiden.

  • 1 maand € 25,-
  • 3 maanden is te verspreiden over 4 maanden € 70,-
  • 6 maanden is te verspreiden over 8 maanden € 135,-
  • 10 maanden is te verspreiden over 12 maanden € 220,-

Je ontvangt een uitnodiging met een Zoom link. Elke bijeenkomst is van 19.30 – 20.30 uur.

Dit zijn de data voor 2024: 11 januari | 9 februari | 11 maart | 8 april | 8 mei | 6 juni | 3 september | 2 oktober | 1 november | 2 december