Vuur & Vlam Verwennerij

Laat je zintuigen ontvlammen
en ontdek onze kunst 
van outdoor cooking en dining
in een persoonlijke setting.

Samen gaan we onze smaakpapillen laten dansen
onder de sterrenhemel.

We hebben plaats voor zes gasten. Wees er als een lopend vuurtje bij om je aan te melden als onze gast(en).

Schrijf je in voor een verrassende 7 gangen tapas verwennerij en kom de seizoenen & het leven vieren. Een avond ontspannen genieten van gezelligheid!

Vurige groet,

Mariëtte & Rob

Dit ervaren onze gasten

Op zoek naar een leuke activiteit om de vakantie af te sluiten, kwamen we op Facebook de Vuur & Vlam Verwennerij tegen. Precies wat bij ons past: lekker eten, drinken en genieten op een buitenlocatie met open vuur. Wat wil je nog meer? Mariëtte en Rob verwelkomden ons gastvrij met een glaasje bubbels. Het koken op een plancha-ring met een kampvuur was een nieuwe en bijzondere ervaring voor ons. Zeven gangen heerlijke tapasgerechten met een verrassende twist werden geserveerd. Er was aandacht voor details. Samen rond de plancha-ring staan en zien hoe alles bereid werd, was leuk om te doen. In een fijne en ontspannen sfeer hebben we genoten, leuke gesprekken gevoerd en anekdotes gedeeld. Wil je een keer een unieke en warme avond beleven? Aarzel dan niet om dit arrangement te boeken. Mariëtte en Rob, nogmaals bedankt voor deze memorabele avond!
Judith & Ludy
Allereerst, super lekker! Heel leuk om een avond met onbekenden te kletsen. Ik geloof dat de juiste mensen op zo’n avond samen komen. Het is een mooie manier om met elkaar te verbinden in deze uitdagende tijden over de hele wereld. En een mooie manier om even bij jezelf te komen en te genieten. Lekker samen, verbinding en saamhorigheid. Dat zijn voor mij de kernwoorden. Ik ga het zeker nog eens doen!
Lianne
Wat een bijzondere beleving 😍 de Vuur & Vlam Verwennerij van Frontyard, oftewel Mariëtte van Wijlick en partner Rob. Een dik, vet feestje voor de tong 😋. Ze koken op een buitenplaat met vuur. Dat is grillen next level. Aardappelen gekookt in een heksenketel met hooi. Babaganoush en gekarameliseerde ananas, vers van de plaat. Broccoli cappucino en de enige echte Crojetjes, gevuld met kastanje champignons. Het was een traktatie voor mijn oom Mario en bonusoom Alex Gerritse, zonder wie ik mijn thuis nooit had kunnen voltooien zoals ik dat graag wilde. Ik wilde iets unieks cadeau doen, dat is gelukt! Jet & Rob verzorgen deze avonden voor gezelschappen die houden van bourgondisch buiten eten. Hun persoonlijke aanpak is deel van de succesformule. Dikke dank lieverds. Dit was zeker niet de laatste keer... ! 🎂🎉✨️ PS. Als het helder is, is dit een duizend sterren restaurant... die zie je als namelijk als je buiten bent by night 😅
Nicole Pol
Sprookjesvrouw

Praktische informatie

Liever geen vlees of vis? Wij houden rekening met jouw vegetarische wensen.

Deze avond is inclusief bijpassende dranken. Liever geen alcohol? Geef het even aan bij je reservering.

Data:
Zaterdag 15 maart 2025
Zaterdag 28 juni 2025
Zaterdag 11 oktober 2025
Zaterdag 29 november 2025

Tijd: 18.00 – 23.00 uur

Prijs: € 125,-

Locatie: Sonnevijver Rekem

Blijf op de hoogte van onze outdoor avonturen en nieuwe data.

mariette@frontyard.be

+32 498 44 82 68

Lanaken, België

BTW nr. BE 0730 881 538