Life is beautiful

Life is good

Prachtige avontuurlijke ziel

Verlang je naar een onvergetelijke ontsnapping waarin je de natuur omarmt, verdiepende verbindingen aangaat en even helemaal kunt loskoppelen?

Welkom bij het Off Track Outdoor Weekend weekend voor durvers en levensgenieters zoals jij.

Stel je voor

Een weekend vol ontspanning, verbinding en herbronning op een idyllische plek in de natuur.

We halen je weg van de drukte en brengen je naar de rust van de natuur. Samen koken en eten we onder de open hemel, waar het knapperende vuur en de geur van lekkernijen je zintuigen prikkelen. Durf jij een skinnie dip te nemen in het verfrissende water, omringd door de schoonheid van het buitenleven? Durf jezelf uit te dagen om een nacht onder de open hemel slapen, of oefent een knusse slaapplek binnen meer aantrekkingskracht op je uit?

Maar dat is nog maar het begin. Onze verdiepende gesprekken rond het kampvuur zullen je hart verwarmen en je geest voeden. Dit is een kans om te vertragen, om weg te stappen van de rush, de sleur en de digitale wereld om echt contact te maken met jezelf en gelijkgestemden. En als kers op de taart nemen we je mee op een opwindende 4×4 road trip, waarbij je de grenzen van avontuur zult verkennen.

Waarom dit weekend voor jou bestemd is

Omdat je het waard bent om even uit je comfortzone te stappen en jezelf te trakteren op een ervaring die je ziel voedt. Het Off Track Outdoor Weekend zal je verfrissen, opladen en je een nieuw perspectief bieden. Je zult thuiskomen met meer dan alleen herinneringen – je zult thuiskomen met een hernieuwde energie, een gevoel van een diepere verbondenheid en een glimlach die niet van je gezicht te vegen is.

Dus, durver en genieter, ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Schrijf je vandaag nog in voor het Off Track Outdoor Weekend en geef jezelf het cadeau van avontuur, rust en groei.

Of je nu alleen wilt deelnemen, met een vriend, vriendin of als koppel, wij kunnen niet wachten om samen met jou van het pad af te wijken en onvergetelijke herinneringen te creëren.

1. Ontsnappen aan de rat race

2. Outdoor cooking

3. Persoonlijke aandacht

4. Avontuurlijke 4x4 roadtrip

5. Good vibes, foods & drinks

In de natuur is geen wifi Wel een betere verbinding

Over Mariëtte & Rob

Vanaf het moment dat onze paden zich kruisten, smolten onze verlangens, passies en liefde voor het buitenleven samen. Onze liefde voor elkaar is zo groot dat we die graag delen met jou. Bij elkaar vinden we rust, plezier, overgave, creativiteit, moeiteloosheid, genegenheid, uitdagende momenten en levendige actie.

Als we samen zijn, omarmen we het buitenleven en de culinaire avonturen. Het knisperend kampvuur is ons fornuis waar we heerlijke maaltijden bereiden. We beleven vreugde aan 4×4 rijden op ongerepte, uitgestippelde routes, paden en terreinen. We vullen de lucht met zingen en dansen terwijl we het leven vieren, beseffend dat het te kort is om onszelf en anderen de levensvreugde te ontzeggen.

We raken verwonderd door de kracht van eenvoud en realiseren ons hoe betrekkelijk problemen kunnen zijn. De vreugde van het delen overstijgt de grenzen van onze band en reikt naar anderen. 

Praktische informatie

Datum en tijd
24, 25 en 26 november 2023
Van vrijdagavond 19.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur

Aantal deelnemers
Maximaal 4 personen

Locatie
Midden in de natuur op vakantiepark De Sonnevijver, Rekem (B)

Prijs
€ 495,- vrijgesteld van btw

Na aanmelding nemen wij contact met je op om jouw voorkeur voor overnachting door te nemen. Daarna ontvang je alle informatie die je nodig hebt.

Als je vraag niet beantwoord is
Bel ons op +32 498 44 82 68 of mail ons op info@cocreatiemetmariette.be.