Theater avontuur

theater avontuur hasselt

Soms verlopen dingen niet helemaal zoals gepland, en dat levert vaak de beste verhalen op. In dit geval een theater avontuur.

Wij hadden kaarten gekocht voor de voorstelling ‘Coach’ van Arnoud van den Bosche. Een cabaretier die weet te verrassen met scherpe humor en rake observaties.

We hadden alles tot in de puntjes uitgestippeld.

Kleding? Check.

Tijd? Check.

Route? Check.

Parkeerplaats? Check.

Het was de avond van de voorstelling. Met een tevreden gevoel en een glimlach in ons hart stapten we de stad in, klaar voor een heerlijke avond. We vonden een gezellig Libanees restaurantje om een hapje te eten. Overheerlijk en too much. Veel tijd om uit te buiken was er niet, want er wachtte ons koffie bij het theater.

Aangekomen bij het theater, doken we het buitenterras op voor ons ‘toetje’. Met een biertje en luxe koffie in de hand genoten we als echte bon vivants.

Het is kwart voor acht als we relaxed bij de ticketcontrole staan. Perfecte timing. Toch?

Helaas had de realiteit andere plannen voor ons. Na tien minuten tickets scannen, gsm’s bekijken en overleggen met de zaalhosts, riep één van de dames opgelucht: ‘Ooh, maar jullie moeten bij het Trixxo theater zijn!’

Daar stonden we dan met al onze goed geplande bedoelingen. Nou ja, eigenlijk meer mijn goedbedoelde planning.

Theater? Check?

Auwch.

In een flits veranderden we van ontspannen theatergangers in gestreste ‘rallycoureurs’. Over vijf minuten start de show. De autorit naar het juiste theater voelde als een opgelaten combinatie van een grand prix en een komische sketch.

Met de ademhaling van een gepensioneerde hardloper kwamen we tien minuten later aan. Godzijdank had ik geen hele hoge hakken aan, want we moesten toch nog even twee hoeken om dat mega grote theater lopen. Opgejaagd maar vastberaden stormden we naar binnen en konden we op twee van de ongeveer 1.500 stoelen neerploffen. Fijn, die gereserveerde plaatsen. De klok sloeg tien minuten over acht toen het doek open ging.

“Goedenavond, fijn dat jullie er allemaal zijn.”

En zo begon onze onvergetelijke theateravond. Een mooie annekdote voor een feestje.

Het moraal van het verhaal? Het is niet erg om je te vergissen, zolang je maar blijft lachen onderweg. Zo is het ook met ondernemen. Vergissen hoort erbij. Leren en blijven lachen is de mooiste weg naar succes. 

Wil je meer leuke verhalen voor een glimlach lezen? Lees dan Wekker confusie of Koninklijk klusteam

Wie is Mariëtte?

Als een ervaren combinatie van business coach en virtual assistant, geloof ik sterk in de kracht van samenwerking. Mijn passie voor dienstbaarheid stelt me in staat om jou te ondersteunen op zowel praktische als strategische niveaus.

Met meer dan 33 jaar ervaring in office management en een decennium als ondernemer, breng ik een unieke combinatie van creativiteit, veelzijdigheid en pure toewijding aan elke samenwerking. Mijn aanpak is persoonlijk, optimistisch en gericht op (online) groei.

Ik help jou bij het optimaliseren van je dagelijkse activiteiten, het schrijven van teksten en het ontwikkelen van strategieën om jouw praktijk te laten groeien. Van praktische ondersteuning tot het bieden van sparring en strategische begeleiding, ik ben er om jou te helpen meer succesvol te zijn.

Met mij samenwerken betekent tijd en geld besparen, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk voor je is. Samen streven we naar groei, efficiëntie en gedeelde successen.

Buiten mijn werk geniet ik van het samenzijn met mijn lief Rob, deel ik mijn liefde voor mijn katten, lees ik graag een boek, verdwaal ik graag in mijn geliefde stad Luik, vul ik avonden met outdoor cooking & living, verheug ik me op het delen van heerlijke maaltijden en inspirerende gesprekken met familie, vrienden en collega’s.

Updates ontvangen?

Laten we samen bouwen aan jouw succes en groei. Schrijf je vandaag nog in op de nieuwsbrief of neem contact met me op!

Ben je enthousiast over deze co-inspiratie, deel ‘m dan graag met anderen.

Foto credits zijn voor Gerd Altmann op Pixabay